На кратко

Мамографот во Куманово не функционира, пациентките се праќаат во Скопје, болницата бара дигитален мамомат

Поради дотраеност и дефект не функционира стариот мамограф во кумановската болница.Пациентките од Куманово и петте соседни општини се препраќаат на прегледи на скопските клиники,…

Read More