Мислења

Навремени прегледи на колкчињата-инвестиција за плоден и успешен живот

Ортопедските прегледи кај новороденчињата се задолжителни и многу важни за правилниот раст и развој на детето, објаснуваат ортопедите од кумановската болница.Ортопедите препорачуваат два прегледи…

Read More